Politica de confidentialitateCENTRUM Ballroom & Conference

Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Acest website se afla in proprietetea si uzul S.C. Terraverde S.R.L.. Dumneavoastra in calitate de utilizator al acestui site aveti dreptul de a fi informati cu privire la modul in care sunt utilizate si colectate datele dumneavoastra personale.

Prezenta politica contine informatii despre colectarea si procesarea datelor dumneavoastra si se aplica exclusiv informatiilor prezentului site, nu din alte surse.

Confidentialitatea accesului si a utilizarii site-ului

Accesul si utilizarea acestui site sunt conditionate de acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si respectare a legislatiei in vigoare. Acceptand site-ul, acceptati aceste conditii.

Informatii colectate

Prin inscrierea in formularele de contact, abonare la newslettere sau in campanii, noi colectam date personale cu functie de indentificare precum nume, prenume, numar de telefon, adresa de email.

Nu va solicitam sa va inregistrati sau sa ne transmiteti datele personale pentru a vizita site-ul sau sa accesati continutul sau. Insa daca va inregistrati aveti posibilitatea sa utilizati anumite functionalitati care va permit sa aveti acces la informatii suplimentare.

In urma consimtamantului dumneavoastra puteti primi comunicari comerciale

despre oferte promotionale, discounturi, concursuri sau informatii despre produsele si serviciile noastre prin intermediul postei sau prin mijloace electronice.

Puteti revoca acordul dat in orice moment sau sa va modificati optiunile initiale completand formularul de contact.

Aveti dreptul de a solicita in mod gratuit accesarea, modificarea, stergerea, datelor dumneavoastra personale in orice moment. Pentru acestea ne puteti trimite solicitarea prin intermediul adresei de email pe care o regasiti la rubrica Contact.

Metodele prin care colectam datele dumneavoastra personale sunt:

– abonarea la newsletter

– inregistrarea intr-o campanie

– inscrierea intr-un concurs

– contactarea prin intermediul formularului de contact

Datele sunt stocate pentru o perioada de 2 ani.

Cum utilizam si transmitem datele dumneavoastra

Este posibil sa folosim datele colectate pentru a va contacta. De exemplu, este posibil ca noi sa raspundem comentariilor sau intrebarilor dvs. sau sa va contactam in cazul in care acest lucru este necesar pentru procesarea unui serviciu sau expedierea unui produs solicitat de dvs. prin site.

Este posibil, de asemenea, sa folosim infomatiile pentru a va contacta in vederea obtinerii opiniei dvs. asupra produselor, serviciilor sau website-urilor noastre. Asa cum prevede prezenta Politica, utilizam datele dvs. pentru a imbunatati functionalitatea site-ului, calitatea produselor si serviciilor noastre si a concepe si transmite materiale adaptate intereselor dvs. In plus, ne angajam sa folosim datele colectate numai in urma obtinerii acordului dvs. expres pentru a va transmite oferte promotionale, materiale si alte comunicari despre noi, portofoliul nostru de branduri si partenerii nostri.

Nu vom vinde sau face publice datele dvs. personale, cu exceptiile mentionate in aceasta Politica. Nu vom transmite aceste date catre terte parti pentru utilizarea de catre acestea in propriile scopuri de marketing fara consimtamantul dvs.

Cum va protejam datele

Securitatea datelor personale este importanta pentru noi. Pentru acest motiv, utilizam mijloace administrative, tehnice si fizice pentru a proteja datele colectate prin intermediul site-ului impotriva accesului neautorizat, dezvaluirii, alterarii sau distrugerii. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea informatiilor. In masura permisa de lege, ne declinam intreaga responsabilitate pentru orice prejudicii pe care le-ati putea suferi ca urmare a pierderii, accesului neautorizat, folosirii necorespunzatoare sau alterarii oricaror date pe care le-ati transmis prin intermediul site-ului.

Obligatiile noastre in calitate de utilizator

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa:

a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vânda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale în vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, încalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, îndeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;

c) nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking înseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” – „Denial of Service” înseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, în acest fel blocând accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta, civil si penal.

Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze RS în justitie atât cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului echipa RS si a Internetului de catre Utilizator, cât si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a încalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra în sarcina Utilizatorului.

Contactati-ne

Daca aveti intrebari despre aceasta politica, ne puteti contacta prin email, folosind datele de contact de pe website.