PrezentareCENTRUM Ballroom & Conference

Bun venit la CENTRUM, locul in care orice eveniment devine MEMORABIL, atat de memorabil incat veti dori sa reveniti.

IN CENTRU

Da, CENTRUM Ballroom & Conference este amplasat in centrul orasului Ploiesti, pe Bulevardul Republicii, nr. 65, la etajul intai al Casei de Cultura a Sindicatelor, deoarece este important ca evenimentele dumneavoastra sa fie mereu în centrul atentiei, sa fie remarcate si apreciate.

UN MIC DETALIU FACE DIFERENTA

Un plus de eleganta reprezinta pentru noi o prioritate atunci cand gandim evenimentul dumneavoastra. Fie că vă doriti o intalnire corporate sau o petrecere privata, distinctia si stilul CENTRUM sunt intotdeauna acele detalii care fac diferenta, care au drept scop ca un eveniment sa devina MEMORABIL.

Decorul, de un rafinament aparte, a fost conceput pentru a incanta cele mai exigente gusturi. Inca de la intrare, oaspetii sunt intampinati de un lobby ce este destinat socializarii intr-un cadru relaxant.

UN SPATIU GENEROS

La CENTRUM  va bucurati de o suprafata cu deschidere ampla, ce ofera libertate totala in desfăsurarea evenimentelor, putand fi amenajata atat pentru conferinte, cat si pentru petreceri private.

LUMINA, CULOARE, SUNET

Da, aceste trei elemente sunt esentiale pentru succesul unui eveniment si au fost atent studiate atunci cand am gandit arhitectura CENTRUM. O lumina ce poate fi adaptata oricarui eveniment, o culoare ce incanta privirea invitatilor si un sunet de inalta rezolutie. Toate aceste detalii sustin un eveniment MEMORABIL.

IDEI MEMORABILE

La CENTRUM primiti intotdeauna o consiliere profesionista si totodata beneficiati de un pachet complet de servicii integrate si bine gandite, astfel incat sa transformam dorinta dumneavoastra intr-un eveniment MEMORABIL. Pentru programele artistice, scena si ringul de dans pot fi configurate in functie de necesitatile dumneavoastra.

Misiunea CENTRUM este de a va garanta evenimente MEMORABILE

 

PRIVATE

Fie că este vorba despre nuntă, botez sau aniversare, definim MEMORABILUL.

CENTRUM BALLROOM

 

CORPORATE

Pentru clienții corporate, am creat două pachete care să vină în întâmpinarea oricărei exigențe.

CENTRUM CONFERENCE