EvenimenteCENTRUM Ballroom & Conference

 

PRIVATE

Fie că este vorba despre nuntă, botez sau aniversare, definim MEMORABILUL.

CENTRUM BALLROOM

 

CORPORATE

Pentru clienții corporate organizăm conferințe, traininguri, petreceri corporate, lansări de produs și evenimente culturale.

CENTRUM CONFERENCE

 

CENTRUM Ballroom

Un eveniment personal trebuie sa fie, prin excelenta, unul demn de tinut minte. CENTRUM, cu o capacitate maxima de 200 de locuri, va ofera doua pachete ce includ un service ireprosabil si preparate pe masura.

Centrum Happy

Fie ca este vorba despre nunta, botez sau aniversare, definim MEMORABILUL. Astfel, acesta include un meniu si bauturi alese cu atentie. La cerere, va putem oferi un band, dar si un DJ care sa garanteze reusita petrecerii dumneavoastra, elemente de decor precum lumini arhitecturale, aranjamente  florale, decorarea salii, invitatii, marturii si multe altele.  

Centrum Teen (Eighteen)

Pachetul pentru tineri. Foarte tineri! Pentru că primii pasi in viata de adult trebuie sa fie MEMORABILI, CENTRUM este locul ideal pentru petrecerea de majorat sau pentru banchetul de absolvire. Deoarece distractia primeaza, va oferim un ring de dans extins si un meniu special elaborat pentru cei tineri..

CENTRUM Conference

Pentru clientii corporate, am creat doua pachete care sa vina in intampinarea oricarei exigente. Capacitatea pentru astfel de evenimente este de 300 de persoane. 

Centrum Team

Evenimentul companiei dumneavoastra trebuie sa fie MEMORABIL, mai ales pentru că acesta reprezinta prilejul perfect de a socializa cu partenerii de afaceri. Ce va propunem? O petrecere eleganta, cu un meniu studiat pana in cel mai mic detaliu, band si invitati speciali.

Centrum Biz

Potrivit conferintelor, simpozioanelor, seminarilor, workshop-urilor, lansarilor de produs sau training-urilor. Pentru a transforma evenimentul dumneavoastra  intr-unul demn de tinut minte, va oferim, la cerere, o ampla gama de servicii, precum: cele de interpretariat (simultan sau consecutiv), dar si întreaga logistica necesara pentru o astfel de activitate (receptori portabili, transmitatoare, console de interpret, cabine Audipack, instalatii de sonorizare, microfoane fixe si mobile) si nu numai! Avem un spatiu dedicat coffee-break-urilor, prezidiu si logistica necesara pentru video-proiectie.

CENTRUM YOUR WAY

Echipa de profesionisti CENTRUM este pregatita sa va satisfacă cele mai exigente asteptari si sa va ofere servicii superioare, Tot ce trebuie sa faceti este sa va doriti un eveniment MEMORABIL si impreuna cu dumneavoastra, ii vom da viata!