Regulamentul campanieiCENTRUM Ballroom & Conference

Rezerva data nuntii si noi iti oferim verighetele de la

 

Perioada 26 martie 2018-1 noiembrie 2019

Campania este valabila pentru nuntile organizate in anii 2018 si 2019, in limita pachetelor disponibile

 

 

 

 

Art. 1 Organizatorul 

 1. Organizatorul campaniei „Rezerva data nuntii si noi iti oferim verighetele de la Bijuteria Stil” este S.C. Terraverde S.R.L. , societate comerciala inregistrata in conformitate cu legea romana, cu sediul social in Romania, Ploiesti, str. Stadionului, nr. 26, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1042/1996, cod unic RO 8734681 si adresa de corespondenta in Ploiesti, str. Basarabilor, nr.9.
 2. Campania se desfasoara conform prezentului regulament, care se aplica tuturor participantilor.
 3. Prin participarea la aceasta campanie se prezuma cunoasterea regulamentului si acordul participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

 

Art. 2 Durata de desfasurare a campaniei

 1. Campania se desfasoara incepand cu 26 martie 2018 si se incheie pe 1 noiembrie 2019.

Campania este valabila intr-un numar limitat de pachete.

 

Art. 3 Regulamentul oficial al campaniei

 1. Regulamentul oficial al promotiei este disponibil oricarui solicitant, gratuit, pe intreaga perioada a desfasurarii campaniei, in format electronic pe site-urile www.centrumballroom.ro / www.centrumconference.ro sau poate fi primit in urma unei solicitari pe adresa de e-mail contact@centrumconference.ro.
 2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa regulamentul, precum si dreptul de a suspenda sau inceta campania. Orice modificari/completari aduse regulamentului vor fi comunicate public prin afisarea acestora pe site-urile www.centrumballroom.ro / www.centrumconference.ro.

 

Art. 4 Drepturi de participare

 1. Campania este adresata persoanelor peste 18 ani care doresc sa isi organizeze nunta la CENTRUM Ballroom & Conference si se incadreza in perioada de desfasurare a campaniei.
 2. Nu pot participa la aceasta campanie angajatii Terraverde, implicit rudele si afinii de gradul I pana la gradul IV ai acestora.

 

Art 5. Mecanismul campaniei

 1. CENTRUM Ballroom & Conference ofera un voucher in valoare de 2.500 de lei (TVA inclus) pentru achizitionarea verighetelor de la Bijuteria Stil, viitorilor miri, dar dupa rezervarea datei nuntii, semnarea contractului in conditiile agreate si achitarea avansului.
 2. Clientii isi pot alege modelul de verighete dorit, din catalogul oferit de organizator.
 3. Verighetele pot fi comandate, pe baza voucherului primit, cu maxim 30 de zile lucratoare inainte de eveniment.
 4. Probele verighetelor se vor efectua la Bijuteria Stil (adresa: Bd. Republicii, nr.17-25, Winmarkt Omnia).
 5. Clientii intra in posesia verighetelor cu 15 zile calendaristice inainte de eveniment, simultan cu confirmarea numarului final de meniuri. Primirea verighetelor se va efectua prin intermediul unui act aditional.
 6. Beneficiaza de premiu doar clientii care rezerva si organizeaza evenimentul in perioada de desfasurare a campaniei (26 martie 2018-1 noiembrie 2019).
 7. Voucherul nu este transmisibil.

 

Art. 6 Premiul campaniei 

 1. Premiul consta intr-un voucher valoric acordat pentru achizitionarea VERIGHETELOR de la Bijuteria Stil, din catalogul prezentat clientilor cum se regaseste pe site-ul CENTRUM Ballroom & Conference.
 2. Premiul se acorda clientilor ce au rezervat data, au semnat contractul si au achitat avansul in perioada de valabilitate a campaniei, intre 26 martie 2018-1 noiembrie 2019.

 

Art. 7 Incetarea/intreruperea campaniei

 1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta campania oricand, in cazul in care pachetele oferite au fost rezervate.
 2. Campania se poate incheia si in caz de forta majora, atunci cand apare un eveniment neprevazut ce nu poate fi remediat sau controlat de organizator, inclusiv imposibilitatea din motive independente de vointa sa si a carei aparitie il pune pe acesta in imposibilitatea de a isi indeplini obligatiile.

 

Art. 8 Anularea evenimentului

 1. In cazul in care beneficiarul semneaza contractul, achita avansul, ridica verighetele, dar ulterior evenimentul (nunta) nu mai are loc din cauze ce tin de persoana beneficiarului, acesta va achita contravaloarea verighetelor, care se va putea retine din avans, daca suma este acoperitoare.